A Different Guide
24. november 2016  – 15.  februar 2017

På udstillingen støder vores vante forestillinger om dagligdag, liv og overbevisning sammen med alternativer. Alternativer der både viser en anden dagligdag end den vi kender og som udfordrer os mentalt.

Seks kunstnere – Wimo Ambala Bayang, Prilla Tania, Andri Williams, MG Pringgotono, Julia Sarisetiati og Ari Dina Krestiawan (alle fra Indonesien) – byder ind med deres forestillingsverden og forsøger herved at gå i dialog med “det virkelige” og presse den betydning som tro, overbevisning og vane spiller til dagligt. På udstillingen møder vi en gudinde, daglige kald til bøn, anderledes anvendelser af byrummet og klare brud med den danske tradition.

Med udstillingen er det målet, at lade publikum møde andre syn på livet, der samlet set guider os væk fra det vante og ind i reflektionen

 

Close

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med tips om begivenheder og udstillinger *

Tilmeld
* Du tilmelder dig DIAS nyhedsbrev og vil løbende modtage nyheder og tips om nye og kommende begivenheder. Du har altid mulighed for at afmelde dig igen.

Subscribe to our newsletter

Receive our newsletter with info on events and exhibitions *

Subscribe
* You are subscribing to the DIAS Newsletter and will receive news and info on current and upcoming exhibitions and events. You can unsubscribe at anytime.