Presse

DIAS slog dørene op i april 2014 og er den første institution i Danmark, der er dedikeret til det digitale kunstfelt. Ingen steder har man tidligere levendegjort byrummet på samme måde og brugt det som udstillingssted for skiftende digitale og interaktive udstillinger.

For DIAS er præsentationen af samtidskunst midt i virkeligheden afgørende. DIAS vil gentænke forholdet mellem kunst og virkelighed og på den måde vise, at samtidskunst er en ressource, som kan bruges i dagligdagen. DIAS er ikke bleg for at udfordre og udvikle kunsthallen som institution og begreb.

DIAS har siden åbningen haft stor succes med forskellige udstillinger, der har skabt liv  og bevægelse på stationen, så den nu af flere opleves som et mere levende sted, med plads til både forundring, leg og glæde.

Direktør
Rasmus Vestergaard
rasmus@diaskunsthal .dk
+45 3133 5828

 

 

DIAS pressemeddelelser

 

DIAS i pressen

 

Hent vores logo

Du kan downloade DIAS’ logo som zip-arkiv her eller ved at trykke på vores logo herunder.

dias_rgb_color

 

 

 

clock

Monday — Sunday
Gratis adgang
Free admission

location

DIAS Digital Interactive Art Space
Vallensbæk Station
2665 Vallensbæk Strand

Close

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med tips om begivenheder og udstillinger *

Tilmeld
* Du tilmelder dig DIAS nyhedsbrev og vil løbende modtage nyheder og tips om nye og kommende begivenheder. Du har altid mulighed for at afmelde dig igen.

Subscribe to our newsletter

Receive our newsletter with info on events and exhibitions *

Subscribe
* You are subscribing to the DIAS Newsletter and will receive news and info on current and upcoming exhibitions and events. You can unsubscribe at anytime.