tooUnstable_da1
DIAS Lab: Too Unstable
25. september – 19. oktober

Vi har en tendens til at glemme “hverdagens maskineri” – men når den bryder sammen, bliver den yderst synlig. De fleste mennesker tænker ikke over de netværk, der gør ting fungere, medmindre deres tog er forsinket. Eller, vi stiller spørgsmålstegn ved mediernes magtstrukturer medmindre en fejl i ders system påvirker os personligt. Samtidig synes der er at være et paradoksalt forhold omkring teknologi: i visse tilfælde er teknologien så synlig at den så at sige bliver usynlig (vi lægger ikke mærke til den) og i andre tilfælde synes det umuligt at finde data og afdække de bagvedliggende systemer. Ved at vise revner i systemet, sigter udstillingen mod at afdække teknologiens faktiske ustabilitet og ufuldkommenhed, der ligger under overfladen. Ved at tilbyde et blik ind i de ustabile grænseflader, inviterer udstillingen inden for i en proces, hvor det usynlige/immaterielle med et bliver synligt/håndgribelig. Målet er at åbne op for en dialog, såvel som en kritik, der kan udfoldes i dét offentlige rum, som teknologien i høj grad påvirker.

Too Unstable er et samarbejde mellem ITU og DIAS

Close

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med tips om begivenheder og udstillinger *

Tilmeld
* Du tilmelder dig DIAS nyhedsbrev og vil løbende modtage nyheder og tips om nye og kommende begivenheder. Du har altid mulighed for at afmelde dig igen.

Subscribe to our newsletter

Receive our newsletter with info on events and exhibitions *

Subscribe
* You are subscribing to the DIAS Newsletter and will receive news and info on current and upcoming exhibitions and events. You can unsubscribe at anytime.